Support meta property="twitter:card" content=""

WebCity

Licensed
Licensed
SEO Optimization
Joined
Mar 17, 2022
Messages
5
Reaction score
0
Hi,

Thanks for the great SEO plugin, I've just purchased it and installed it on my forum.

If I create a new post or edit an existing post the twitter card meta code is correct:
Code:
<meta property="twitter:card" content="summary_large_image" />

If I view existing posts that I haven't modified the post, I get an error:
Code:
<meta property="twitter:card" content="" />
there is no twitter card content showing.

I've gone through the xenForo and run the Rebuild caches too.

Can you suggest a solution?

Many thanks
 

SyTry

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator
Licensed
Joined
Jul 8, 2019
Messages
485
Reaction score
225
Hello, can you provide a screenshot from the settings for OG:Image please ? In your ACP

Regards, SyTry
 

SyTry

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator
Licensed
Joined
Jul 8, 2019
Messages
485
Reaction score
225
Hello, ok we'll have a look for this ;)

Regards, SyTry
 

WebCity

Licensed
Licensed
SEO Optimization
Joined
Mar 17, 2022
Messages
5
Reaction score
0
Hi,
Any fix yet for this error as visitors can no longer share to twitter now?

I have another error when trying to move posts with this plugin active:
Code:
InvalidArgumentException: Attempted to convert NULL to JSON array [xs_seo] src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:763
 

SyTry

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator
Licensed
Joined
Jul 8, 2019
Messages
485
Reaction score
225
Hello, we are working on this error too !

Regards, SyTry
 

SyTry

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator
Licensed
Joined
Jul 8, 2019
Messages
485
Reaction score
225
Hello, this should be fixed in the 2.6.1 Fix 1 now. Sorry for the delay !

Regards, SyTry
 
Top Bottom