Solved Button not showing

Liam's add-ons
Post Macros

geerdo

Licensed
Licensed
Joined
Oct 14, 2022
Messages
2
Reaction score
0
On 10/13/2022 we installed the add-on but cannot get it to display the button on new posts, or replies. Any help would be appreciated, my only thought at this time is that it's hardcoded somewhere to be disabled/off.


Confirmed the following is configured

1) Each node has the following "checked" Allow post macros to be used in this forum

2) Permissions per user group, are configured (Moderators & Admins) only can use Macros

3) Macro Permissions have been set for moderators and admins.

4) Buttons have been reset, and the Macro button is visible.

Button_Config.PNG

Group_Perms.PNG

Macro_perms.PNG

Nodes.PNG
 

CRUEL-MODZ

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator
Licensed
Joined
Jul 8, 2019
Messages
949
Reaction score
385
Hello,
On 10/13/2022 we installed the add-on but cannot get it to display the button on new posts, or replies. Any help would be appreciated, my only thought at this time is that it's hardcoded somewhere to be disabled/off.


Confirmed the following is configured

1) Each node has the following "checked" Allow post macros to be used in this forum

2) Permissions per user group, are configured (Moderators & Admins) only can use Macros

3) Macro Permissions have been set for moderators and admins.

4) Buttons have been reset, and the Macro button is visible.

Button_Config.PNG

Group_Perms.PNG

Macro_perms.PNG

Nodes.PNG
can you give me an admin account on your site?

Regards, CRUEL-MODZ
 
Top Bottom