Solved i can't create any category resource

bolibick

Licensed
Licensed
Predefined Tags
Joined
Dec 12, 2021
Messages
2
Reaction score
1
XF\Db\Exception: MySQL statement prepare error [1054]: Unknown column 'xs_pt_tags_rm' in 'field list' in src/XF/Db/AbstractStatement.php at line 230
  1. XF\Db\AbstractStatement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 198
  2. XF\Db\Mysqli\Statement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 41
  3. XF\Db\Mysqli\Statement->prepare() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 56
  4. XF\Db\Mysqli\Statement->execute() in src/XF/Db/AbstractAdapter.php at line 96
  5. XF\Db\AbstractAdapter->query() in src/XF/Db/AbstractAdapter.php at line 324
  6. XF\Db\AbstractAdapter->update() in src/XF/Mvc/Entity/Entity.php at line 1519
  7. XF\Mvc\Entity\Entity->_saveToSource() in src/XF/Mvc/Entity/Entity.php at line 1246
  8. XF\Mvc\Entity\Entity->save() in src/XF/Mvc/FormAction.php at line 71
  9. XF\Mvc\FormAction->XF\Mvc\{closure}() in src/XF/Mvc/FormAction.php at line 189
  10. XF\Mvc\FormAction->run() in src/addons/XFRM/Admin/Controller/Category.php at line 138
  11. XFRM\Admin\Controller\Category->actionSave() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 352
  12. XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 259
  13. XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 115
  14. XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 57
  15. XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2351
  16. XF\App->run() in src/XF.php at line 517
  17. XF::runApp() in admin.php at line 13

I think a column is missing in Resource

the error shows when i create a new category in admin page
 
Solution
Hello, do you have installed XFRM before or after our add-on ?

For now you can rebuild the add-on, this should fix the problem. I'll share an update with a rebuild tool to fix this in the next version! ;)

Regards, SyTry

SyTry

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator
Licensed
Joined
Jul 8, 2019
Messages
485
Reaction score
225
Hello, do you have installed XFRM before or after our add-on ?

For now you can rebuild the add-on, this should fix the problem. I'll share an update with a rebuild tool to fix this in the next version! ;)

Regards, SyTry
 
Solution

bolibick

Licensed
Licensed
Predefined Tags
Joined
Dec 12, 2021
Messages
2
Reaction score
1
Hello, do you have installed XFRM before or after our add-on ?

For now you can rebuild the add-on, this should fix the problem. I'll share an update with a rebuild tool to fix this in the next version! ;)

Regards, SyTry
Thanks bro :) i intalled first your addon instead of the resource... jejeje
I reinstall your addon and it fix it.
 
Top Bottom